АДВОКАТ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ БУРГАС
ПОВЕЧЕ ОТ 20 ГОДИНИ ПРАКТИКА В ОБЛАСТТА НА НЕДВИЖИМИТЕ ИМОТИ И СТРОИТЕЛСТВОТО

Адвокат Недвижими Имоти в Бургас София Несебър Созопол

Сделките с недвижими имоти са наша страст и призвание. 

Разполагаме със специалисти с десетилетен опит в сферата на вещното право и търговията с недвижими имоти. И тук не става въпрос за писане на нотариални актове! Нашите адвокати в Бургас имат богат съдебен опит по дела за недвижими имоти. Това ни прави компетентни да консултираме Вашата нвестиция от всеки възможен аспект. Ние разбираме от строителство и архитектурни проекти. Участвали сме в проектирането и реализацията на големи проекти по Българското Черноморие – Бургас, Несебър Созопол.  Управителят на дружеството г-н Ангел Динков е Адвокат Недвижими имоти с над 22 години практика. Консултирал е продажбите на различни имоти – индустриални, туристически и за лично ползване. Изготвял е правни аналици поприватизационни процедури и инвестиционни проекти.

Водили сме множество дела, свързани със спорове във връзка с недвижими имоти. 

Водили сме десетки дела за възстановяване на собственост върху земеделски земи. Занимавали сме се с промяна предназначението на земеделски земи. Ние знаем как! Сделката Ви ще бъде проверена от всяка една гледна точка – от гледна точка на строителното право, от гледна точка на съседи и съсобственици, от гледна точка на предаване на владението и от данъчна гледна точка. 

Нотариусът не е Ваш Адвокат Недвижими Имоти!

Моля да вземете предвид факта, че нотариусът не е отговорен за данъчните или строителните аспекти на вашата инвестиция. Той не е длъжен да защитава Вашите интереси и да Ви консултира. Нотариусът проверява валидността на сделката от формална страна. А Вие се нуждаете от адвокат специалист по недвижими имоти, строително право и данъци.

Предварителният анализ на имотната сделка е изключително важен. 

Често купувачите се обръщат към адвокат недвижими имоти след като са платили капаро. При сключен предварителен договор и платен депозит е вече много трудно да се защити интереса на клиента. Много често имота е компрометиран и за да върне платеният депозит купувачът следва да води съдебно дело. А това е тежка, бавна и скъпа процедура.

Да се пести адвокатски хонорар при имотни сделки е неразумно!

Понякога, за да спестят хонорар, страните по сделката се доверяват на адвоката на отсрещната страна. Това е голяма грешка. Адвокатът не е медиатор. Той защитава интересите на този, който го е наел. Съответно Вашите интереси не ще бъдат защитени.

Адвокат Недвижими Имоти
Адвокат Недвижими имоти Бургас и София. Повече от 20 години успешна практика по имотни дела и строителство.
Call Now Button